Werken met Monique

Verandermanagement

Verandermanagement is voor jullie relevant als het verandertraject in jouw organisatie maar niet ‘landt’ in de dagelijkse praktijk.

Of wanneer je bij de start van het verandertraject er zeker van wilt zijn dat het écht gaat landen en dat de teams ermee aan de slag gaan.

Communicatiemanagement

Helder communiceren is ervoor zorgen dat alle communicatie bijdraagt aan de visie en doelen van de organisatie. Focus en helderheid in de communicatie worden hoog gewaardeerd door iedereen die met de organisatie te maken heeft.

Teamcoaching

Met teamcoaching versterk je teams, en daarmee versterk je ook de onderlinge communicatie en het veranderproces in de organisatie. Het geeft toegevoegde waarde bij interim management, of op projectbasis.

Managementcoaching

Met mijn ervaring als manager plus mijn opleiding als teamcoach en executive coach, snap ik direct waar jouw coachvragen over gaan.

Managementcoaching is geschikt voor startende en ervaren managers. Het kan gaan over leidinggeven en over leiderschap.

Workshop teamdoelen halen

Enthousiast zijn jullie dit jaar aan de slag gegaan met jullie teamdoelen. Maar gaandeweg is jullie situatie veranderd. Er zijn dingen gebeurd die het team van het pad heeft gebracht. In de workshop leer je hoe je de zaken opnieuw op de rit krijgt.

Nieuwsbrief

Heb jij interesse in mijn nieuwsbrief? Via het formulier hiernaast kun je je inschrijven. Eens in de twee weken stuur ik je dan een email met praktisch toepasbare ideeën, tips, theorie en werkvormen over teams, leidinggeven en samenwerken. Vaak (maar niet altijd) gebaseerd op de verhalen in mijn blog. Probeer het gewoon eens uit.

Ik vind het uiteraard heel leuk als jij je inschrijft! En ik doe dan ook mijn uiterste best om elke keer interessante inhoud naar je op te sturen.