Verandermanagement

Landen in jouw praktijk

Verandermanagement is voor jullie relevant als het verandertraject in jouw organisatie maar niet ‘landt’ in de dagelijkse praktijk.

Of wanneer je bij de start van het verandertraject er zeker van wilt zijn dat het écht gaat landen en dat de teams ermee aan de slag gaan.

Ik kan jullie hierbij begeleiden op het gehele veranderproces, vanaf de start totdat de verandering is opgenomen in jullie nieuwe werkwijze en manier van doen.

Of ik begeleid op onderdelen: alleen het MT en het management / de teamleiders. Of ik ga samen met de managers aan de slag met de teams.

Communicatie en creatieve interventies

Hoe de begeleiding eruit ziet is voor een deel maatwerk. Daarom praten we eerst over jullie doelen en verwachtingen zodat ik mijn werkzaamheden daarop af kan stemmen.

Voor een deel weet ik vanuit mijn ervaring wat veelvoorkomende vragen zijn, en voor die vragen heb ik ook meer pasklare antwoorden klaarliggen. Die gaan over verandercommunicatie, de betekenis van de verandering, coaching en creatieve interventies.

Wat we uiteindelijk in jouw organisatie gaan inzetten, is uiteraard in overleg.

Vrijblijvende kennismaking

Klinkt dit interessant voor je? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking. Ik spreek je graag.

 

En wil je alvast een inkijkje in mijn werkwijze? Lees dan mijn blogs.

Monique Biemans

begeleidt al bijna 20 jaar teams in verandering naar concrete resultaten

» lees meer
driehoek

Ik werk binnen de driehoek veranderen/communiceren/coachen. De drie benaderingen versterken elkaar. Bij elke opdracht neem ik alle kennis en ervaring uit deze invalshoeken mee. Dat kan ik in meerdere of mindere mate doen, in overleg met de opdrachtgever.

Kijk daarom ook eens wat ik doe op het gebied van communicatiestrategie en teamcoachen.

Wil je van gedachten wisselen of heb je interesse in een vrijblijvend gesprek voor inspiratie? Neem contact met me op!