Team: coachen en leren

Wat wil je bereiken?

• met een team starten • een concreet probleem in de samenwerking aanpakken • helder krijgen waar het stagneert • 'smoel en doel' geven aan een team of afdeling • conflicten bespreekbaar maken • gaan van een goed team naar een topteam • een team begeleiden op weg naar zelforganisatie • bereiken van een stevige positie van het team in de organisatie • teams laten bijdragen aan een organisatieverandering

Met teamcoaching versterk je teams, en daarmee versterk je ook de onderlinge communicatie en het veranderproces in de organisatie.

Wat kan ik je bieden?

Teamcoaching door mij is:

  • gericht op het bereiken van de doelen van team en organisatie
  • teams en medewerkers daarbinnen de regie laten nemen (eigenaarschap)
  • bespreekbaar maken van, en aanspreken op gedrag en onderliggende opvattingen en motieven
  • oplossingsgericht denken en handelen
  • met oog voor de context van de organisatie en omgeving

 

Denk bijvoorbeeld aan...

check 150Teamcoaching bij organisaties in verandering

check 150Vergroten van teameffectiviteit

check 150Gericht werken aan een betere samenwerking

check 150Analyse teamfunctioneren met stappenplan voor verbetering

check 150Eerste hulp bij 'teamgedoe'

check 150Managementcoaching op gebied van teammanagement

check 150Doorbreken van niet-helpende patronen

Vrijblijvende kennismaking

Klinkt dit interessant voor je? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking. Ik spreek je graag.

 

En wil je alvast een inkijkje in mijn werkwijze? Lees dan mijn blogs.

Monique Biemans

begeleidt al bijna 20 jaar teams in verandering naar concrete resultaten

» lees meer
driehoek

Ik werk binnen de driehoek veranderen/communiceren/coachen. De drie benaderingen versterken elkaar. Bij elke opdracht neem ik alle kennis en ervaring uit deze invalshoeken mee. Dat kan ik in meerdere of mindere mate doen, in overleg met de opdrachtgever.

Kijk daarom ook eens wat ik doe op het gebied van verandermanagement en communicatiestrategie.

Wil je van gedachten wisselen of heb je interesse in een vrijblijvend gesprek voor inspiratie? Neem contact met me op!