Over Monique

Monique Biemans

De menselijke kant van zakelijk veranderen

Ik ben Monique Biemans en ik begeleid al bijna 20 jaar verandertrajecten naar concrete resultaten. Mijn professionele drijfveer is meerwaarde bieden door ontwikkeling. In mijn eigen werk loopt dit van wetenschappelijk onderzoek naar communicatie en marketing, strategisch management, veranderprocessen en teamcoaching. Deze optelsom van kennis en ervaring en de resulterende brede blik is de meerwaarde die ik bied bij de opdrachten die ik doe.

De constante bij alles wat ik doe is de menselijke invalshoek. Techniek en methoden zijn noodzakelijk, maar uiteindelijk zijn het mensen die met elkaar spreken; die klant, cliënt of patiënt zijn; die aan de slag zijn in teams; die resultaten willen behalen in organisaties in verandering; en die beter met elkaar willen samenwerken. Omdat verandering tegenwoordig ook een constante is in organisaties, noem ik wat ik doe: de menselijke kant van zakelijk veranderen.

Kennis en ervaring

Ik heb ruime ervaring in strategische managementfuncties in complexe veranderende omgevingen, zoals bij zorg, overheid en onderwijs. Daarbij was ik eindverantwoordelijk voor verandertrajecten bij fusies en reorganisaties, en adviseur aan de bestuurstafel voor strategie en positionering. Het aansturen van teams doe ik vanuit coachend leiderschap.
Zie ook mijn profiel op LinkedIn.

Mijn kennis is breed. Ik ben gepromoveerd op een combinatie van taalwetenschap en sociale psychologie. Verder ben ik opgeleid in communicatie, marketing, (verander)management, en (team)coaching.

kennis en ervaring
mount everest nationaal park

In beweging

Mijn persoonlijke drijfveer is 'beweging'. Dit bracht mij al op 6 van de 7 continenten (nu Antarctica nog) en onder andere in het noordelijke basiskamp van de Mount Everest. Ik ben gefascineerd door de kracht van de natuur, heb zes totale zonsverduisteringen meegemaakt en de nodige vulkanen, gletsjers en woestijnen bezocht.

Foto's van Monique Biemans door Fotodeezz. Alle overige fotografie op deze website © Monique Biemans/Koriolis.

Contact

Wil je meer weten over mijn aanpak, diensten of heb je een andere vraag?

Bel mij op telefoonnummer 06 23 87 42 93 of mail naar info@koriolis.nl.

Het contact is geheel vrijblijvend; ik denk graag met je mee.

Monique Biemans p