Communicatiemanagement

Wat levert het op?

Focus en helderheid in de communicatie worden hoog gewaardeerd door iedereen die met de organisatie te maken heeft: klanten, medewerkers, media, samenwerkingspartners, patiënten/cliënten, overheden, financiers, etc. Dit zorgt niet alleen voor enthousiaste klanten, maar ook voor betrokken medewerkers, en voor goede relaties met strategische stakeholders.

Helder communiceren is ervoor zorgen dat alle communicatie bijdraagt aan de visie en doelen van de organisatie.
Veel organisaties hebben waarden als transparantie, verbinding, openheid, persoonlijk, mensgericht, dialoog etc. in hun doelstellingen staan. Door helder te communiceren zet de organisatie voortdurend stappen om de doelen te behalen.

Overal en altijd

Communiceren met focus en helderheid kan overal en altijd: bij het stevig neerzetten van het merk van de organisatie, bij een concreet project, bij de marketing van producten en diensten, bij het dagelijkse werk binnen teams, bij bijeenkomsten en werkoverleggen, op social media, en bij één op één gesprekken. Dit geldt voor de interne communicatie in de organisatie, maar ook in contact met de omgeving, bij de externe communicatie.

Zet mij in voor:

check 150Interim management afdeling marketing/communicatie

check 150Communicatie bij verandering: management, advies, coaching, implementatie

check 150'Smoel en doel': reorganiseren, positioneren en profileren van een afdeling, team of project

Monique Biemans

begeleidt al bijna 20 jaar teams in verandering naar concrete resultaten

» lees meer
driehoek

Ik werk binnen de driehoek veranderen/communiceren/coachen. De drie benaderingen versterken elkaar. Bij elke opdracht neem ik alle kennis en ervaring uit deze invalshoeken mee. Dat kan ik in meerdere of mindere mate doen, in overleg met de opdrachtgever.

Kijk daarom ook eens wat ik doe op het gebied van verandermanagement en teamcoachen.

Wil je van gedachten wisselen of heb je interesse in een vrijblijvend gesprek voor inspiratie? Neem contact met me op!